Icon

Mødelokaler i København til ethvert formål

IDA Mødecenter tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser. Beliggende centralt i København og med topmoderne mødefaciliteter, tilbyder vi lokaler - hvoraf størstedelen har vandudsigt. Disse er specielt egnede til afholdelse af møder, kurser, konferencer og produktlanceringer. Hvad enten I skal bruge et mødelokale til en mindre gruppe mødedeltagere, til større seminarer eller til et foredrag, så ring til vores mødeplanlæggere og hør mere.

Lokaleoversigt

Få et hurtigt overblik over vores mødelokaler, der kan rumme alt fra mindre møder til arrangementer op til 240 personer.

Dagmøde

Hold jeres dagmøde i inspirerende omgivelser. Et dagmøde foregår typisk mellem 08.00-17.00 og inkluderer fuld forplejning.

Heldagsmøde

Hold jeres heldagsmøde i inspirerende omgivelser. Et heldagsmøde foregår typisk mellem 08.00-20.00 og inkluderer fuld forplejning.

Halvdagsmøde

Hold jeres halvdagsmøde i inspirerende omgivelser. Et halvdagsmøde foregår for eksempel mellem 8.00-12.00 eller 13.00-17.00 og inkluderer fuld forplejning.

Aftenmøde

Hold jeres aftenmøde i inspirerende omgivelser. Et aftenmøde foregår typisk mellem 17.00-21.00 og inkluderer fuld forplejning.

Deluxe møde

Hold et deluxe dagmøde i inspirerende omgivelser. Et deluxe møde foregår typisk mellem 08.00-17.00 og inkluderer fuld forplejning.