Icon

IDA Mødecenter er lig med kvalitet

Hos IDA Mødecenter er kvalitet indbegrebet af alt, vi foretager os. Lige fra indretningen af vores mødelokaler, maden vi serverer for vores mødedeltagere til den service, vi leverer gennem alle arrangementer. Det betyder, at I som kunde altid kan være sikker på en høj standard, hvad enten I skal holde et større event, en privat fest eller et møde.

Rammerne i IDA Mødecenter er skabt med afholdelse af møder og konferencer for øje. Det betyder, at alle husets faciliteter som mødelokaler, konferencelokaler og restauranter er designet med henblik på at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi kan huse helt op til 250 personer og receptioner op til 500 personer. Så hvad enten det drejer sig om kurser, konferencer, møder, produktpræsentationer, symposier, modeshows, udstillinger eller firma- og familiefester, så skræddersyr vi jeres arrangement til lejligheden.

Med central beliggenhed i København, tæt på Københavns Hovedbanegård og med gode parkeringsmuligheder lige uden for døren, er IDA Mødecenter ideel til jeres næste event.

 

Vi sørger for den gode stemning

Hos IDA Mødecenter er vores mål at give jer en ekstraordinær oplevelse og skabe de bedste rammer for jeres arrangement. Det betyder, at vi er der for jer! I vil derfor altid kunne komme i kontakt med en medarbejder, og der vil hele tiden være assistance til stede ved møder og konferencer.

Som arrangør for et møde eller en konference kan I koncentrere jer om det faglige indhold, mens vi har styr på resten. Og så er vi i IDA Mødecenter kendte for at gøre lige det ekstra, der skal til, for at vores kunder får et vellykket arrangement.

Foruden afholdelse af møder, kurser eller konferencer, har I ligeledes mulighed for at arrangere uden- og indendørs teambuildingaktiviteter i forbindelse med jeres arrangement.

Kontakt vores konferenceafdeling på telefon 33 18 46 64 eller udfyld formularen til højre og vi kontakter jer hurtigst muligt. Vi er altid behjælpelige med inspiration og specielle tilbud eller aktiviteter til et effektivt møde eller en anderledes konference.


Vi sørger for den gode stemning

Hos IDA Mødecenter er vores mål at give jer en ekstraordinær oplevelse og skabe de bedste rammer for jeres arrangement. Det betyder, at vi er der for jer! I vil derfor altid kunne komme i kontakt med en medarbejder og der vil hele tiden være assistance til stede ved møder og konferencer.

Som arrangør for et møde eller en konference kan I koncentrerer jer om arrangementet og det faglige indhold, mens vi har styr på resten. Og så er vi i IDA Mødecenter kendte for at gøre lige det ekstra der skal til, for at vores kunder får et vellykket arrangement.

Foruden afholdelse af møder, kurser eller konferencer, har I ligeledes mulighed for at arrangere ude- og indendørs teambuildingaktiviteter i forbindelse med jeres arrangement. Vi kan desuden hjælpe jer med at skabe et bestemt tema eller atmosfære til arrangement.

Kontakt vores konferenceafdeling på telefon 33 18 46 64 eller udfyld formularen til højre. Vi er altid behjælpelige med inspiration og specielle tilbud eller aktiviteter til et effektivt møde eller en anderledes konference.Send forespørgsel