Icon

Restauranter - lokaler til skønne middage og fester, du husker

I IDA Mødecenter har vi 3 stemningsfyldte restauranter. Her byder vi på mad af udsøgt kvalitet, tilberedt af årstidens bedste - og gerne økologiske råvarer.

Vores køkken laver sund og spændende mad med udgangspunkt i den danske madkultur og vi følger årstidernes udbud af friske råvarer. Uanset rettens størrelse eller pris, er den altid kreeret med hjertet.

Vi byder jer velkommen i smukke omgivelser med masser af atmosfære. Vores restauranter og festlokaler er ideelle til såvel jeres firmafest som et privat arrangement.

Restaurant Tårnet

Restaurant Tårnet på 6. og 7. etage har en ubeskrivelig udsigt, som skal opleves. Den eksklusive restaurant er i to niveauer og har to terrasser.

Restaurant Formandsstuen

Formandsstuen er et anderledes og spændende lokale til afholdelse af receptioner og selskaber. Restauranten ligger i stueetagen og har direkte udgang til havnefronten.

Restaurant Bryggen

Restaurant Bryggen byder velkommen i et smukt, lyst lokale med udsigt til vandet fra 3 sider. Restauranten er i to niveauer og moderne indrettet med danske designmøbler.